آگهی شناسایی تامین کننده به شماره 1402/EP36 تکراری 0 تکراری 1 تکراری 1 - شرکت فولاد آلیاژی ایران(سهامی عام)
شرکت فولاد آلیاژی ایران در نظر دارد تعداد 1 دستگاه ماشین صافکاری، ماشین برش (نواری یا دیسکی و مکانیزم جمع آوری سر برش ها) و ماشین پخ زنی لبه با مشخصات مندرج در اسناد را از تامین کننده واجد شرایط خریداری نماید.
تامین کنندگان می توانند اسناد فنی را از طریق وب سایت شرکت به آدرس www.iasco.ir امور خرید و تامین کنندگان / فراخوان دریافت نمایند.
مدارک لازم: نامه اعلام آمادگی، تجارب مرتبط و رزومه کاری.
مهلت ارسال مدارک: 1402/06/04
نحوه ارسال مدارک: کلیه متقاضیان در صورت تمایل می بایستی پس از ثبت نام در سامانه SRM شرکت به آدرس srm.iasco.ir نسبت به تکمیل فرم خود اظهاری، ثبت نهایی و ارسال فایلهای مذکور اقدام نمایند. همچنین به منظور تسریع در انجام امور اداری خواهشمند است مدارک و نامه آمادگی را به پست الکترونیکی a.dehghanizadeh@iasco.ir ارسال نمایند.
درصورت نیاز به اطلاعات بیشتر با شماره تلفنهای 03531222550؛ 09133538519 (آقای دهقانی زاده) تماس حاصل فرمایید.
ارایه مدارک و سوابق هیچگونه حقی را ایجاد نخواهد کرد.
بدیهی است پس از بررسی مستندات و مدارک ارسالی از شرکت های توانمند جهت مراحل بعدی، دعوت بعمل خواهد آمد.
مشخصات فنی:
Technical data & inquiry of straightening machine:
10 - 50 mm |
Range |
20 t/h (average size 40 mm RS 700 N/mm2) |
capacity |
3 - 6.5 m |
Bar length |
50mm RS 1200 N/mm2 (which can be straightened with respect to the max yield point) |
Max diameter |
round bar As rolled / heat treated( Annealed, Quenched & tempered, normalized) |
Material |
Cold Shear , Abrasive |
Cutting surface |
(camber) bars at exit 0.5 (mm/m) |
Straightness |
Technical data & inquiry of chamfering machine:
10 - 70 mm |
Product range ( diameter) |
20 bars/min |
Speed of machine |
3 –6.5 m |
Bar length |
15 °-30°-45° |
chamfer |
round bar As rolled / heat treated(Annealed, Quench & temper, normalized) |
Material |
Cold Shear , Abrasive |
Cutting surface |
10mm |
Chamfer depth |
Up to 1200 N/mm2 |
Material strength |
Technical inquiry of abrasive machine:
10 - 70 mm |
Product range ( diameter) |
3 –6.5 m |
Bar length |
round bar As rolled / heat treated(Annealed, Quench & temper, normalized) |
Material |
Up to 1200 N/mm2 |
Material strength |