Language
برگزاری سمینار اصول تغذیه سالم در شرکت فولاد آلیاژی ایران
برگزاری سمینار اصول تغذیه سالم در شرکت فولاد آلیاژی ایران
در راستای طرح ملی ارتقای سلامت در محیط کار و پیشگیری از مصرف مواد مخدر در جامعه کار و تولید (طرح کاج)که توسط اداره کل اجتماعی معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفــاه اجتماعی در حــال اجرا است و همچنین برنامه های طرح سلامت شرکت، سمینارهای آموزشی سبک زندگی سالم توسط واحد آموزش و با همکاری واحد بهداشت و خدمات پزشکی برنامه ریزی و تدوین گردید. بدین منظور سمینار اصول تغذیه سالم در سالن پژوهش مرکز تحقیقات آزمایشگاه مرکزی به مدت دو روز برای گروههای هدف برگزار گردید
 

در این کارگاه آموزشی دکتر آزاده نجارزاده؛ استادیار تغذیه، دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در خصوص تعریف بیماری های مزمن، تاثیر تغذیه به عنوان یک عامل پیشگیرانه در بــروز بیماری های مزمن، ضرورت و راهکارهای عملی کاهش وزن، راهکارهای غلبه بر وسوسه ی پرخوری و رعایت بهتر رژیم غذایی، ویژگی های یک رژیم غذایی مناسب، توضیح هرم استاندارد مواد غذایی و تشریح گروه های اصلی غذایی و راهنمایی برای انتخاب بهترین مواد غذایی از هر گروه به ایراد سخنرانی پرداخت.

دکتر نجارزاده در خصوص تغذیه صحیح و راه های مقابله با بیماری های ناشی از تغذیه ی نامناسب گفت: از 10 عامل اصلی مرگ و میر در جهان 5 عامل مستقیماً با تغذیه در ارتباط است و این موضوع اهمیت تغذیه را بیش از پیش نمایان میسازد. افزایش بیماری های مزمن می تواند از تاثیرات تغذیه نامناسب و مربوط به کمبود یا افزایش مصرف بعضی از غذاها باشد و با تغذیه مناسب می توان تا حد زیادی در برابر ابتلا به این دسته از بیماری ها (بیماری های قلبی، سرطان، دیابت، فشارخون و افزایش چربی خون و...) مصون ماند.

این کارگاه آموزشی دو روزه، در حضوربالغ بر 300 نفر از همکاران برگزار گردید و حاضرین با اصول تغذیه سالم آشنا شدند.

در پایان مراسم نیز حاضرین سوالات خود را مطرح نموده و از طرف سخنران به صورت کامل پاسخ داده شد.

گفتنی است در این مراسم از همکاران محترمی که در راستای ارتقای سلامت فردیشان اهتمام ورزیده و کاهش وزن چشمگیری داشتند، با اهدای هدیه تقدیر و تشکر بعمل آمد.

اسامی افراد بشرح ذیل می باشد: آقایان محمد حسن زارع زاده از واحد نورد سنگین (8ماه کاهش وزن 22 کیلو)، مسعود دهقان از واحد نورد سنگین(7ماه کاهش وزن 16.2کیلو)، جواد شکیبا از واحد نورد سبک(9ماه کاهش وزن 15کیلو)، مهرداد هاجری از واحد نورد سنگین (6.5ماه کاهش وزن14.9کیلو)، علی اکبر دهقان از واحد فولاد سازی (3.5ماه کاهش وزن 11.4کیلو) محسن اکرمی از واحد بسته بندی(7ماه کاهش وزن 11 کیلو) و علی محمد خزعلی از واحد فولاد سازی(6ماه کاهش وزن 10 کیلو)

در این کارگاه آموزشی دکتر آزاده نجارزاده؛ استادیار تغذیه، دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در خصوص تعریف بیماری های مزمن، تاثیر تغذیه به عنوان یک عامل پیشگیرانه در بــروز بیماری های مزمن، ضرورت و راهکارهای عملی کاهش وزن، راهکارهای غلبه بر وسوسه ی پرخوری و رعایت بهتر رژیم غذایی، ویژگی های یک رژیم غذایی مناسب، توضیح هرم استاندارد مواد غذایی و تشریح گروه های اصلی غذایی و راهنمایی برای انتخاب بهترین مواد غذایی از هر گروه به ایراد سخنرانی پرداخت.

دکتر نجارزاده در خصوص تغذیه صحیح و راه های مقابله با بیماری های ناشی از تغذیه ی نامناسب گفت: از 10 عامل اصلی مرگ و میر در جهان 5 عامل مستقیماً با تغذیه در ارتباط است و این موضوع اهمیت تغذیه را بیش از پیش نمایان میسازد. افزایش بیماری های مزمن می تواند از تاثیرات تغذیه نامناسب و مربوط به کمبود یا افزایش مصرف بعضی از غذاها باشد و با تغذیه مناسب می توان تا حد زیادی در برابر ابتلا به این دسته از بیماری ها (بیماری های قلبی، سرطان، دیابت، فشارخون و افزایش چربی خون و...) مصون ماند.

این کارگاه آموزشی دو روزه، در حضوربالغ بر 300 نفر از همکاران برگزار گردید و حاضرین با اصول تغذیه سالم آشنا شدند.

در پایان مراسم نیز حاضرین سوالات خود را مطرح نموده و از طرف سخنران به صورت کامل پاسخ داده شد.

گفتنی است در این مراسم از همکاران محترمی که در راستای ارتقای سلامت فردیشان اهتمام ورزیده و کاهش وزن چشمگیری داشتند، با اهدای هدیه تقدیر و تشکر بعمل آمد.

اسامی افراد بشرح ذیل می باشد: آقایان محمد حسن زارع زاده از واحد نورد سنگین (8ماه کاهش وزن 22 کیلو)، مسعود دهقان از واحد نورد سنگین(7ماه کاهش وزن 16.2کیلو)، جواد شکیبا از واحد نورد سبک(9ماه کاهش وزن 15کیلو)، مهرداد هاجری از واحد نورد سنگین (6.5ماه کاهش وزن14.9کیلو)، علی اکبر دهقان از واحد فولاد سازی (3.5ماه کاهش وزن 11.4کیلو) محسن اکرمی از واحد بسته بندی(7ماه کاهش وزن 11 کیلو) و علی محمد خزعلی از واحد فولاد سازی(6ماه کاهش وزن 10 کیلو)

1152
 

Factory : 24thKm of Steel Road, Yazd-Kerman belt road, Yazd. P.O.Box:8945151694


Phone : +983537253090-96


Fax : +983537254680


E-Mail : info@iasco.ir

Tehran Office : NO.51, Mashahir Ave., Ghaem Magham Farhani St., Karimkhan St., Tehran, Iran


Phone : +982188322626-27


Fax : +982188322628


Sales Dep : saleoffice@iasco.ir


Purchasing Dep : purchaseoffice@iasco.ir

Statistics


Max Visit :

Today : 965

Yesterday : 1,211

Total : 3,333,980